Час збирати каміння до купи
Новий світ будувати з руїн,
Щоб розквітла калина знов всюди
І прийшов сміх дитячий у дім.
Час єднатися всім у родину,
Запаливши вогонь у серцях,
Аби запахом м’яти й полину
Знов наповнилась рідна земля.
Вірю в те, що уже не далеко
Той святковий і радісний день,
Коли разом ми всі тобі ненько
Заспіваємо наших пісень.
Заспіваєм про те, що по світу
Синьо-жовті в руках прапори,
Нагадають усім про країну,
Яка вийшла з щитом із війни.
Час збирати каміння до купи,
І вклонитися тим, хто віддав,
Найдорожче-життя, в чиї груди
Упритул лютий ворог стріляв.
Час єднатися браття і сестри,
Аби вкотре із попелу дім
Відродити і сповнені честі,
У єдиний народ злитись всім!