Досі чубиться за крісла незборима невідь.
Кожен бюлетень, як долар щодоби росте.
Облетіли обіцянки листячком жовтневим.
Головне у крісло сісти – правило святе.
Залишилися незмінно виборцям дивани.
З телевізора реальність й та ж брехня іще.
Гречка з’їдена, а з неба не чекайте манни,
передвиборну солодку вимило дощем.
Ще завзятіше лютує злий коронавірус.
Огортає українців траур і журба.
Знов зсередини руйнують цілісність і віру –
під судом конституційним вперта боротьба.
Україна потерпає, трусять в лихоманці
підлі зрадники, манкурти, всяка чортівня.
Єдність нині неминуча!.. А нові обранці
в кожнім краї по заслузі – ваше надбання.
30.10.2020