#Покров_літературний
💫💖💫
МІЙ РІДНИЙ КРАЙ
Магічні плеса,Наші полонини
Поля ландшафні * ,любий рідний краю!
Як не любити Миле райське Місце,
Де народився-Про те й місто дбаю.
Ліворуч - сонях , а праворуч- жито
І куполи виднієсь угорі
Чом не радіти,Не щасливо жити??
Прийшли на землю вражі упирі*
Дорога в'ється повз лани широкі.
Вражає Щонайкращий краєвид.
Місток під гору,Верби зависокі
Зелені трави ,Даром,не в кредит.
І дихаєш оцим На повні груди,
Милуєшся,До співу на всю МІЦЬ.
Бо тут живуть Вкраїнці ПОУСЮДИ,
І це не казка,Не якийсь там міф.
Люблю тебе, Мій краю,Україно!
Найкращий ти у світі й на Землі.
Співаю тобі пісню, Батьківщино!
Безмірна красо,Стань на важелі.
Ти- краща з кращих, рідная Державо!
Виборюєш свободу повсякчас.
Ура тобі і Слава!Слава! Слава!
ВІДРОДЖУЙСЯ ! НАРОДЖУЙСЯ
для нас!
* упир- міфологічна, або слов'янська істота в слов'янських віруваннях, яка живиться людською кров'ю.Праобраз вампірів сучасної масової культури.
* ландшафт- характерний простір з будь-якому виглядом.
17.08.2024р.
🤹♀️В.Мала
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉