#Покров_літературний
💫💖💫
ЛІТЕЧКО БАВИТЬСЯ
У ПАРКУ
імені Б.Мозолевського
Літечко бавиться для наших діточок,
Сонечко сипле проміннячко всім.
Як же багато в парку гарних квіточок
Ось -тут
В Покрові,на клумбах їх дім.
Пахне пітунія,Солодко, влесливо,
Мов солодунки медові в парку.
Сальвія пнеться червоними
Струнами
Я замиловуюсь й далі іду.
Он топіарні фігури на килимі.
Травка скрізь стелиться ,Злагода скрізь.
Дитяча площадка з качельками дивними.
Хочеш- катайся,на гірку залізь.
Вцентрі фонтан фонтанує, ЗДІЙМАЄТЬСЯ,
Струменем кидає воду навкруж,
Музика й світло із ним Обіймаються,
Ніби танок бачу Крапельок- руж.
Це різнобарв'я Людей замиловує.
Танець води зачаровує так.
І водоспад Струменить,Витанцьовує,
Всі зупиняються ,Рухи- у такт.
Біля альтанки- карета із конями.
Видно далеко їх- справжня краса.
Я їх погладжу своїми долонями.
Кожна деталь топіар прикраша.
Потяг казковий кружляє доріжками,
Діток везе,Мильні бульбашки .Ох!
Пісня з дитинства повз парк так маніжиться .
Стрибнемо й ми у той потяг у трьох.
Літечко бавиться для наших діточок.
Сонечко сипле проміннячко всім.
Радують око Красивії квіточки.
На гарних клумбах,В Покрові їх дім.
18.08.2024р.
🤹♀️В.Мала
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉