Тишу не забути...
Вона хотіла бути тільки з ним,..
Вона хотіла - знову бути поруч.
Довкола сяяв тепло-синій дим,
Занадто близько, якось надто о́бруч.
Вона хотіла зміряно літать,
Вона бажала сяяти вогнями.
Нічних пейзажів шита благодать
У їхнім танці вабила вустами.
Вона хотіла вперше - навіки́.
І знало серце: тишу не забути.
Він чув її... Мовчали вітряки.
Усе вже ЇХНЄ, все що може БУТИ...
19.08.2024