З Новим роком хочу привітати,
Хай старий рік минає скоріш,
Всі незгоди з собою збирає
І несе як подалі та миш 🐀!
Рік Новий принесе хай вам щастя
І здоров'я міцного побільш,
Хай усе, що задумали, вдасться,
І ви станете трохи мудріш!
Я бажаю, щоб люди навколо
Дарували вам радісний сміх,
Хай би що та хильнути п'янкого
В цю ніч з ними буде не гріх!
Побажаю вам злагоди в домі,
Мир навколо, в коморі добра,
На шляху вам дороги ясної,
А погане дощем хай змива!
Хай побільше тепла і любові,
І найкращих гостей на поріг,
І святкового настрою море
Подарує вам цей Новий рік!