З днем народження, мамо, вітаю,
Нехай ясним буде ваш шлях!
Нехай зорі для тебе засяють,
Щоб завжди була радість в очах!
Побажаю міцного здоров'я,
Така гарна щоб завжди була,
І щоб я тебе не підводив,
І щоб смуток повсюди минав!
Найчарівніша ваша усмішка
Хай завжди зігріває мене,
І усе, що в житті було зайвим,
Хай поволі із нього піде!
Нехай щастям сповняться днини,
Щоб поменше боліла душа,
Щоб до кращого були всі зміни,
Хай добробут в ваш дім поспіша!
Ви у мене єдина, найкраща,
Хоч, можливо, не ліпший я син.
Я люблю вас, ви - моє щастя,
Ми - сім'я, а без вас - я один!