#Покров_літературний
💫💖💫
СЕРПНЕВА КАЗКА
Вона стояла ,дивлячись на річку,
Маленьку яхту,Плескання води,
сім'ю качину в сонячній доріжці
І слухала веселий спів дроздів.
А сонце - мов Червона ,кругла діжа,
Що котиться над річкою у степ.
Легенький вітерець тепло приблизив,
Увінчує картину срібний серп.
Серпнева казка ,з бірюзи намисто
всіх огортають шаликом з води,
А голубінь небес й пісочний берег
Вже вкотре нас загукують сюди.
Думки про цюю милу насолоду
і ніжний доторк Літньої руки-
Це подарунок,Божа нагорода,
Люб'язний релакс Річечки- Ріки.
ВСЕ забувається ,Усі буденні справи,
І та війна,Що мовби цвях в душі...
І звук сирен-Знесилена отрава,
Хто накида на нас оці куші??
Приїде знов вона на рідну річку
і слухатиме плескання води,
А в красивенній Сонячній доріжці -
Дитячий сміх Й... співатимуть
Дрозди...
17.08.2024р.
🤹♀️В.Мала.
(14- а споруда, тур-база
"Маямі")
🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉