знесилені втіленням душі тікають дзеркал
за масок емаллю тотожність порожніх облич
все трапиться згодом_ секунди наступної бич
вже луснув десь поряд, зчинивши в свідомостях шквал
позбутих осердя пустих, несумісних думок_
<
під черепом свідка ще тліє нейронний клубок
він щелеп скрипучий танок не сховає у тінь
все трапиться згодом_ у центрі кармічних сплетінь
осяяний вранішнім сонцем прозріння кристал
на ньому злий погляд з ікони запікся мов кров_