напружена думка про щось несуттєве заповнює темний об'єм
понині ні в чому присутній не певен і маятник молотом б'є
вдивляється в тишу на себе нападник, пришвидшено тіпає пульс
в очицях - проваллях ятріють смарагди, між скронь лунно тліє : "плюс-плюс"
<
цей полюс свідомості вкритий снігами / на іншому полюсі - жар
абстрактні полотна його психодрами транслюють проекції мар
агресія замкнута уроборосом_ знесилена муза втече
у сіру прийдешність по вранішніх росах міксуючи регіт з плачем_