Не змінився ти, ні, ти - той самий!
Я даремно шукаю причин...
Просто в мене бажання не стало
Тебе бачити кращим з мужчин!
В мене, мабуть, з'явилася гордість -
Замість виправдань всіх твоїх хиб,
Я нарешті побачу, натомість -
Ти завжди був таким, як хотів!
Так, не маючи авторитету,
А відтак - і царя в голові,
Вже для мене не буде секретом,
Що разом ми лиш гаємо дні...
Немов грім серед ясного неба
Пронизав мене пізній інсайт :
Не змінив почуттів ти до мене,
Я була, мов сліпе кошеня!
Нерозумна, я тицялась носом,
Все шукала турботи й тепла ..
І мені стало погляду досить,
Щоб в уяві я все додала!
Не змінився ти, ні, ти - той самий!
Та вже я не така, як була!
І терпіти я більше не стану
Смакувать там де маю життя!