Єднанням непорушним об’єднатись,
Гуртом важливо міцно нам триматись,
Щоб: московитських нелюдів – знести.
Російську, відбиваючи навалу, -
Підступну, геноцидну і зухвалу,
Народ наш, Україну – зберегти.
За всі, воєнних злочинів, жахіття –
Відплата йде: в криваве московиття!
А – перемога наша в цій війні:
Здобудеться хоробрими військами,
Працюючими для фронтів – тилами,
На – ЗСУ потреби головні.
Щоб: жити від катів кремлівських – вільно,
Свободу й мир – виборюємо спільно,
Під українським прапором з гербом.
Завадим: нашу єдність скасувати!
Колаборантів, зрадників – карати,
Звільняти Батьківщину нам – ГУРТОМ!
(Цикл: УКРАЇНСЬКИЙ/УКРАИНСКИЙ ФРОНТ)