вона писала не для юрби.
не для більшості не для натовпу
жодного слова в бенефісі журби
без ванілі
без прикрас
без патоки
коли вона складала слова у валізи
усім здавалося що вона щось забула
а це просто була
крапка
завіса
обвуглений міст у минуле
вона не казала зазвичай до побачення
усім кому бажано пояснити
що ці пояснення не мають значення
якщо недостатньо душі відкритої
вона й зараз для більшості незнайома
долає відстані з непохитною долею
не буде доказів для аксіоми
ні сьогодні
ні завтра
ніколи.