* * *
Працює арта, аж здригається хатина,
радію вибухам – палай в огні, скотина.
Рідненькі, хлопчики, їм жару ще піддайте,
рашиську нечисть в саме пекло відправляйте.
Нема жалю до них, є океан прокльонів,
женіть цих виродків до мордорських кордонів.
Я все стерплю і часті вибухи, й безсоння,
от тільки б вищезло огидне гайвороння.
Відбій сирени, наче божий дар із неба.
Що від життя ще нам стражденним треба?
Весна малює для душі барвисту днину,
пора прийшла у землю вкинути зернину…
29.03.2022
Київська область. Коли рашисти рвалися зі сторони Броварів на Київ.