Думаєш - моє покоління вибрало Pepsi
Що Pepsi плещеться в голові і венах
Що Pepsi солодке як літо
Думаєш наше Generation - просто діти
Гадаєш, десь є вічне джерело Pepsi
Просто фабрика солодких напоїв
Їх роблять на замовлення долі
І вливають в голови перехожим
Коли ми говоримо - виходить Pepsi
А коли мовчимо - у ньому кубики льоду
Навіть наші вірші - Pepsi
Що вони безкінечно з'являтимуться на проду
В консервних яскравих банках
Відкоркуй і матимеш насолоду...
Але моє Generation не такі вже й мавпочки
Не такі вже і діти не така вже й насолода ...
Ми слухали Rok , ми вмієм триматись
Тримати тайни і стрій і слово...
Наше покоління вибрало наш час
А він не солодкий напій - він гіркий і суворий
Наше Pepsi з присмаком небезпеки
Коли не знаєш, чого чекати від долі
Воно зовсім без цукру, в мені - dirol цукру
Те, про що я говорю - не штампують на жоднім заводі
2024