В темряві виникає дике бажання
Древнє як земля та небо:
Сплітати слова у фрази і навикання
Тоді й виникає моя porno poetry …
Кажуть, Ерос водить рукою поетів
Поети завжди хотять кохатись з богами
Тому між словами й виникає електрика
Навіть якщо й перебуває не тут і не з нами
Навіть якщо її можна їсти чи пити
Споживати як ліки чи як гірку отруту
Електрика - теж наповненість porno poetry
Електрика наче синонім Еросу й волі , зовсім нічим не скуту
Вільний Ерос сповнюється електрики
І набуває небаченної сили й швидкості..
У словах в яких немає електрики
Завжди відсутні голос і шум істини
І тоді електрика стає Еросом
Стає еклектикою стає ніжною їжею
Ми споживаємо тоді Ерос і трохи електрики
Ми тоді говоримо мовою ніжності…
2024