Кохай мене, рідна, своїми очима
І тілом своїм навзнак.
Кохай задаремно, кохай безпричинно,
Кохай мене просто так.
Кохай мене так, як ніби магнітом
Притягує серця стук,
Як ніби найбільше щастя на світі -
Це впасти мені до рук.
Кохай так, як ніби в ніч на вокзалі
Чекаєш мій потяг в млі.
Кохай мене так, як ще не кохала
Нікого на цій землі.
Хай нас розділяють шляхи і широти,
І час не щадить. Нехай.
Кохай мене, рідна, попри турботи,
Кохай мене і кохай.
Кохай безгранично, кохай безкордонно,
Кохай всім своїм нутром.
Розпеченим лоном, лагідним тоном
І кожним своїм ребром.
Показуй кохання мені принагідно,
Кохання палке своє.
Тоді ж бо і я кохатиму, рідна,
Тебе всім, що в мене є.