* * *
Україна славна, наче писана з картинок.
Скільки в ній сьогодні плаче вдів і сиротинок!
Хай тобі, ворожий кате, печаль доокола,
щоб і ти знав як втрачати засіяне поле.
Щоб й твоє палало місто – вдень і серед ночі,
за всі звірства, щоб осліпли твої хижі очі.
Бодай, ти сконав в утробі, ґвалтівник проклятий,
а твоїм дітиськам-зомбі вік добра не знати.
Де б не слалася дорога, всюди вам могила,
не надійтеся на Бога, не поможе сила.
Саме зараз, *** сину, й твоя плаче мати,
в чорний лантух-домовину влігся спочивати.
«Друга армія» – лякає, та полки розбиті.
Друге місце військо має вже на тому світі.
Засмітили людям мізки – ми одної крові.
Проживете років триста без рідні й любові.
Перемога дуже близько, знищать давню «дружбу»,
Українське дуже військо й генерал Залужний.
Слава Україні!
28.04.2022