Усе почалося із фото.
Твоїх.
Я мав би себе побороти.
Не зміг.
Не змОвчав про серце на попі.
Пошляк.
Про ніжки, лосіни і топи.
Обмяк.
Ти потім сказала терпіти.
Терплю.
Нескромні свої апетити
Чавлю.
Милуюсь твоєю красою.
Мовчу.
Хвилини до чату з тобою
Лічу.
Ретельно в умі підбираю
Слова.
На фото нові вибухаю
"Овва!"
Ну, так, час від часу, буває
Зірвусь.
Хоча, і щосили тримаюсь.
Клянусь!
І можна мене зрозуміти.
Бо ти.
Примушуєш серце горіти.
Завжди.
Дивлюся в твої гарні очі-
Тремчу.
І хочу сказати, що хочу,
Й мовчу.
Такими страждаю думками.
Не злись.
А краще з моїми словами
Змирись.
Вересень, 2023
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович