#ДеньКонституціїУкраїни
#ПокровЛітературний
💖💖💖💖💖💖💖
Щирі вітання Друзям.
💖💫💖
МОЛОДИЙ,
ПОКИ ВЕСЕЛИЙ
Молодий, поки
Веселий,
Посміхаєшся,
Смішиш,
Сиплеш жарти
І кепкуєш
Та дотепно
Гумориш.
Хоч у 20,
хоч у 40,
А хоч у 65
Молоді ми
Всі душею,
Можемо
Гумором
Стрілять. ))
Крізь місток
З дитинства
В юність
Прокладали
Сміло шлях
Поріднились
Й огорнулись
Швидко в зрілості наряд.
Ніби вчора вчили букви,
Потім...
Випустились
В світ.
Повернулись,
Оповились =
Від дітей уже привіт.
Та й швидка
Метаморфоза,
Фантастичний
Дивосвіт,
Внуки дзвонять
По айфону:
- Діду, бабушко,
Привіт!
Зараз, раді,
Що живемо,
Встали вранці
І гайда
Із онуками
В природу .
Хай радіє дітвора.
Та і МИ із ними разом,
Їх навчаємо малих
Простим правилам життєвим,
Своїх рідних, дорогих,
Що...
МОЛОДИЙ,
ПОКИ ВЕСЕЛИЙ,
ПОСМІХАЄШСЯ,
СМІШИШ,
СІЄШ ЖАРТИ
ПОУСЮДИ
ТА ДОТЕПНО
ГУМОРИШ.
28.07.24.
🤹♀️В.Мала
🎈Будьмо молодими
Сьогодні,
Завтра,
Завжди.
🎈УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!
🎈Разом крокуємо до перемоги!
💖💖💖💖💖💖💖