Фермер трудится в городе, селе, на Природе, на Земле…
Еду, продукты свежие и вкусные доставить в магазины и склады…
Работа по выращиванию фруктов, плодов, на ферме,
Много требует усилий, опыта, знаний, мастерства…
Если фермер дорожит маркой, репутацией своей…
Решает главные задачи – сохранить здоровье взрослых и детей…
19.06.24 Швец Тамара
Фермер працює у місті, селі, на Природі, на Землі…
Їжу, продукти свіжі та смачні доставити до магазинів та складів...
Робота з вирощування фруктів, плодів, на фермі,
Багато потребує зусиль, досвіду, знань, майстерності…
Якщо фермер цінує марку, репутацію свою…
Вирішує головні завдання – зберегти здоров'я дорослих та дітей…
19.06.24 Швець Тамара