Відкриваючи двері кожному наступному дню, говори – словами, думками, серцем, душею… Говори, лишай свій земний слід тут. Там, в потойбіччі, якщо щось існує, його ніхто не побачить.
Ми не знаємо, що нам приготував час, чи в нас є майбутнє, говори – піснею, усмішкою, помахом руки, легким порухом губ… Говори, дай відчути іншим свою присутність.
Будь-які стосунки, як би вони не називалися мають місце у цьому житті. Говори, що вони для тебе важливі, потрібні, цінні… Говори, доведи своє місце в житті іншої людини.
Словами ніжності говори до того, хто переживає періоди болю і втрат, допоможи йому одужати… Говори, наскільки вагомий для тебе його фізичний і психологічний стан, підтримай його у різний спосіб.
Говори словами любові до тих, хто цього чекає і потребує. Неважливо кохання чи дружба, роби добрі справи кожного нового дня.
25.04.2024