СВІТ
Сьогодні в Україні у кожного жителя свій Світ,
і кожен користується тим, чого досяг і має в результаті.
Світ – це комедія для тих, хто маніпуляціями здобув прихильність.
Світ – це фарс для тих, хто користується вкраденими благами.
Світ – це диво для тих, хто розпочинає день без новин.
Світ – це проза для тих, хто проживає в прифронтових районах.
Світ – це драма для тих, хто отримав похоронки.
Світ – це трагедія для тих, хто в епіцентрі війни.
Хто живе в реальності, той серцем сприймає драматичні події.
Хтось робить висновки, війна все спише і краде, наче востаннє.
06.04.2024