не заздріть, люди, на мою любов
бо я її направду заслужила
щоб кров гаряча пульсувала в жилах
холола й пломеніла знов і знов
не заздріть, люди, радості моїй
вона з печалі тихо народилась
коли у розпачі неждана сила
сльотою заливала буревій
не заздріть, люди, щастю, що знайшла
бо я його ніколи не шукала
не ждала більше, як тримала мало
і падаючи низько, вгору йшла
а що вам, люди, до моїх вершин,
з яких я вранці сонце зустрічаю?
воно ж усіх злотисто величає
поміж небес блакитних лемешів
ах, я дитина? може… та нехай…
ми всі чиїсь малі й дорослі діти
глобально Всесвіту, а чи частково світу
і доля всім - чи добра, чи лиха
тож не кивайте, люди, у мій бік
чи вам свого чогось не вистачає?
а втім, нехай - я наперед прощаю
бо вас люблю. і ви мене любіть…
щастя в кожного різне) і апетит теж. чомусь горе легше ділити аніж радість. а плітки… так, вони невмирущі. дякую дуже за твою щирість! теж бажаю тобі лише найкращого
Ulcus відповів на коментар Квітка)), 12.06.2024 - 14:44
і я твій квіт дякую!
Квітка)) відповів на коментар Ulcus, 14.06.2024 - 01:00
Любити без зупину-
Чорний квіт
В болото із любові з головою
Бо як один лиш любить
То є гніт
Повінчані гнітючою журбою
Де з нецікавості росте чортополох
І квітне завтра різними думками
Насилу ще ніхто не став бажаним
Коли по той бік серце полонить...
Ulcus відповів на коментар Квітка)), 14.06.2024 - 01:34
любити без сподівань на взаємність, любити себе в любові, почуття в собі - це набагато цікавіше, як на мене. взаємність - приємний бонус і про який гніт йдеться? страждати від чийогось ігнору - точно не про мене.
Квітка)) відповів на коментар Ulcus, 18.06.2024 - 18:25
Ти ж завжди була за ложку дьогтю))
Ulcus відповів на коментар Квітка)), 19.06.2024 - 06:36
звісно!) він дуже корисненький. масочки можна зробити, нє?)