Я б не мав би за спи่ною крил.
Але ти їх дала่.
Мав би менше натхнення і сил.
Ти і тут помогла.
Не хотів би писати вірші่в.
Через тебе пишу่.
Не казав би нікому цих слів.
А тобі їх кажу่.
Хто чекав би моїх есемес?
Зараз є тільки ти.
Я вже був і з тобою, і без.
Це два різних світи.
Два, фактично, інакших життя.
І два інших мене่.
І все більше стійке відчуття,
Що це все не мине.
Та й немає бажання до змін.
Мені добре і так.
Хто ж від тебе відмовиться, блін?..
Певно, тільки дивак.
Хто не схоче твоєї краси?
Мабуть, тільки сліпий.
Ти - це виключно тільки плюси.
Просто дівчина мрій.
Мрій, фантазій, уявлень і снів.
Я впізнав тебе з них.
І тому, через декілька днів
Я без тебе не зміг.
Лютий 2024
Номер картки для донатів:
Ощадбанк
4790 7299 3591 8979
Мостюк Сергій Миколайович