* * *
Кохати тебе що хвилиночки,
кохати як Бог, безкорисливо,
любов берегти до крупиночки
і знати, розлука немислима.
Кохати і вдихом, і видихом,
в палаці і в бідній хатиночці,
і щоб найпрекраснішим видивом
був образ твій в кожній росиночці.
Кохати. Побаченням гоїти
печалі до болю фантомного.
Щоразу в руках божеволіти
від кожного доторку томного.
Кохати. Таке переродження
відновить сердечну мелодику,
посіє любові продовження
для двох до останнього подиху.
Кохати, вагання подужати,
довіку тобі бути вірною.
Любити тілами і душами
любов'ю святою безмірною.