💫❤💫
( для дітей)
СТРИБАЙМО в літо всупереч всьому:
Сиренних звуків, антимирних "паблік".
Країни Сонця Діти ми й того:
-Не будемо зважати на ці Ґаблі!
Чекають нас І вітамінний сад,
прогулянки У парках І на ґанках,
Суничний й полуничний Смакоград,
Й пташині співи скраю на Фіранках.
СТРИБАЙМО в літо, всупереч всьому!
Безпечних ранків зичимо довкіллю!
Ми - діти Сонця, миру, І того:
-Ми варті щастя, перемоги звідусілля !
06.06.2024р.
🤹♀️В.Мала
/ на світлині авторка з учнями у міському парку
ім. Бориса Мозолевського, 2024р.
💞