ЗАПРОШЕННЯ
А давай проведу тебе в казку
під теплою назвою «літо».
Ми ні разу ще там не були,
загубився щасливий білет.
Я б галантно пройшлася під руку
з всесвітньовідомим піїтом.
Тож запрошую в гості, насправді.
Волію зустріти, але…
Я помрію, придумаю нам
романтичний і приязний вечір,
так щоб душі злились воєдино
і чути сердець перестук.
Ти повір, свято сонця й зірок
гарантовано нам забезпечу.
Наша зустріч спровадить
усі недомовки й предтечі розлук.
Налаштую мажор, і засяють
усмішки теплом на світлинах.
Оксамитом опуститься вечір,
і з лугу запахне туман.
Розтривожать в гаю солов’ї,
непотрібними стануть провини.
До світання напишемо з ніжних хвилин
незабутній роман.
Я сьогодні запрошую,
мій дорогий і шановний поете.
Витри сумніви всякі,
ми тут перебудемо лише добу.
Я твоя Королева, і шанс на майбутнє
під строгим секретом.
А опісля – запросиш мене,
чи впровадиш на зустріч табу.