Дякую вам за все,
перед вами вже без капелюха.
Хай вперед усіх доля несе,
я кричу: "затуляйте вуха!".
Кохані і ненависні,
знайомі, друзі, усі.
Наші ролі більше не дійсні,
але ми на однім колесі.
Товариство щурячої купи,
і учасники і творці.
Ви частина легенди і групи,
що лиш створена у руці.
Я віддам вам щурячу корону,
і спокійно та тихо піду.
В темний світ, мов з нового сезону,
зустрічати свою біду.
Ви пробачте мене, зі сміхом
від нещасних і радісних днів..
Пам'ятайте, чи ні, на втіху,
білий прапор, який згорів.