#Прощавай,Початкова школо!
💖💖💖💖💖💖💖
💑💑💑💑💑💑💑
ДІТИ-КВІТИ
Ці Любі квіточки лиш набирають сік
Красу і неймовірність,
Неповторність.
І то нічого, що годинний біг
Лиш додає їм сили .Непоборність -
це своє і рідне, українське.
То ж , розквітайте і давайте цвіт
Собі, довкіллю,
Просто й навздогінці.
Та щоб розквітла кожна квіточка
Маленька-
Політь бур'ян
Постійно, неупинно ,
Удобрюйте красу , благоуханню
Раду давайте,
Й джерельної
Водиці не шкодуйте завше.
26.05.2024р.
🤹♀️В.Мала
Корабель ЩАСЛИВОГО ДИТИНСТВА
пливе далі,
до незвіданих
країн.
Пізнавайте світ,мої хороші!
І крокуйте сміло до вершин.
Різні вам зустрінуться задачі.
Треба взяти не один бар'єр.
Побажаймо всі разом
Удачі!
Підлітками
Стали відтепер!
ЩАСТИ сьогодні,
Завтра,
завжди!
( на світлинах учні 4- А класу ,
КЗ " ЛІЦЕЙ N8"
"
💑💑💑💑💑💑💑