ПРИСТРАСТЬ
Жар палив, не передати, пристрастю серця,
сили виснажити здатен, рай нам обіцяв.
Лопнув градусник любові, не впіймати ртуть.
Хочеш другом бути в слові?
Просто-таки, будь.
Ще єднають спільні теми, рими, а проте,
розчинилося в проблемах грішне і святе.
Догоріли, бо хотіли зразу і усе.
Не болить душа, ні тіло, не бере абсент.
Впала геть температура, темперамент стих.
На щодень нова мікстура – доза самоти.
Градус визначив згорання, зник жаги носій.
Збайдужілі до кохання, живемо, як всі.