#День_Вишиванки
#Покров_Літературний
💙💙💙💙💙💙💙
💛💛💛💛💛💛💛
🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
Я ВИШИЮ РУШНИК
Я вишию рушник-
Духовний
символ роду,
Вплету нитками український
Код і друк.
Цей оберіг-
Це символ
Українського
Народу,
Батьківської
Оселі,
Материнських рук.
Емблема стежок
І людських
Доріжок,
Тих, що потрібно
Кожному пройти.
І мати сину в'яже на поріжку,
Щоб той минув
Великої біди.
Я вишию іще
Багато хусток
Для воїнів,що
Боронять наш край.
-Червона нитко,
Зіткана з любові,
Ти кожного солдата захищай!
Лягає стрічка хрестиком в малюнок,
Я вимальовую стібочок за стібком.
Поїде для синів
Цей порятунок
Й Хай гріють душі українським
Рушником.
🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
💙💙💙💙💙💙💙
💛💛💛💛💛💛💛
16.05.2024р.
🤹♀️В.Мала
🎈🎈🎈
ОДЯГНУ Я ВИШИВАНКУ
-Одягну я вишиванку ,покрасуюсь у ній зранку! На ній кетяги калини ,
жовтий колір,іще синій. І пшеничний колосок, голубенький васильок, Маки - маківки червоні,
чорнобрив
чики морковні. І ромашки,і бузок, України острівок. А іще любов родини.
Слава нашій Батьківщині!
Вишиванка нас єднає,
Ворогів перемагає!
( на світлині учениці
Мілана і Дарина )
💖💖💖💖💖💖💖