/ ремейк на твір Олекси Удайка
ЯНГОЛАМ СВІТЛА
https://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=1013454 /
І стоїмо, і будемо стояти!
Не згине справжній і людський синод!
Ніхто не може міцно так кохати,
Як наш неперевершений народ!
Хай звір лютує- то перед закланням,
Кінець вже везельвулівської мли.
До всіх "верхів" є не одне питання:
Чому ми досі не перемогли??!!
І дай нам,Боже, не згубити віру,
Не втратити міць,єдність і любов!
Що треба,щоби виглянула зіра*?
І Україна засіяла знов і.... знов?
І Бог чекає - ввійдем в Його славу!
У часі й просторі уже подія є.
Народжується вже моя Держава!!
А з нею -МИ і ...житіє твоє!
*зіра - тут зірка свободи
18.05.2024р. В.Мала