ЖИВИ В КОХАННІ
Прости мені за особливий стиль.
Я не присутня нині на цім святі,
а ранній морок лагідний, густий
мої думки омріяні крилаті
тобі ніяк не може донести.
Ти в серці два кохання помістив,
вони любов’ю й ніжністю багаті.
Чи ж уживуться?.. Можуть прирости…
Любов живе не завжди в благодаті.
Яку більш обігрієш, захистиш?
Хотіла б ще тобі розповісти
про спільні весни, й рими на підхваті.
Втім, досить, хай тобі завжди щастить
у дні буденні, світлі й полосаті.
Я сильна, не хвилюйся і… прости.