Після розпаду «союзу» всі пристосуванці
Намагались перевершить павуків у банці.
Місце лімітовано у Верховній Раді,
Що казати про найвищи щабелі у владі(!)
Новоспечена «еліта» -
Є диплом нема освіти (!)
Навіть без диплома можна -
Щоб нахабна і порожня!
Грабували, грабували потім почали ділити...
Вийшли люди на Майдан неподобства припинити.
Тут як тут судідка хижа вилізла із засідки -
Ті маленькі квіточки потім стали ягідки(!)
Ну а що, а що «еліта»!?
Відірвалась від корита?
Без корита їй неможна,
Бо нахабна та заможна!
Були гниди - стали воші та й пролізли аж на гору(!)
«Кровосісі» знахабніли вирішили вбити «хвору»...
Люди вдруге піднялися, бо терпець таки урвався,
Що змогла вхопила раша, бо гарант давно продався.
Ну а що, а що «еліта»!?
Каже: «Прощавай немита»
Кучері, як у вівці -
Вся країна в гаманці!
Знов поділене ділити - сечу людям в очі лити...
Попідписував угоди, щоб країну тихо злити(!)
В вишиванці, мова, віра, армія - пильнуй кордони!
Транші їдуть із Європи - на паркан з зубів дракона!!!
От така тепер «еліта» -
Закогтилася в корито
Хоче мати всіх й одразу -
Перейшла в останню фазу!
Всім набридлі скотьскі рила, так народ усе дістало -
Як за владу не чиплялись, вже ніщо не спрацювало!
Ну, нарешті, перемога, але то лише початок -
Морду гидрі відрубили, але скільки в неї лапок!?
Справжня виросла Еліта,
Кровью та свинцем залита...
Тільки шушара стара
Не піде без копняка(!)
Ось і ягідки - царьок остаточно з глузду зїхав!
Нападати на сусідів - стара росіянська втіха...
30 років в Україні гниди плідно працювали (!)
Воші виришили - годі, та й з усіх боків напали.
На війні уся Еліта
Славою навіки вкрита!
Гниди кажуть - "Ми лупа"
Хто утік, а хто чека(!)
Бійка йде не за країну, по великому рахунку,
Це не тема теріторій - цінність вищого гатунку -
То свобода, то є воля - без якої рабська доля!
Люди бьються за життя, орки гинуть за царя(!)
Поки на війні Еліта -
Рила мріють про корита.
Гниди обліпили СМІ -
«Ми за мир та ні війні»
Люди з вух лапшу знімають, є хто їсть, а хтось ковтає...
Всі експерти по диванах, бо в окопах їх немає (!)
Повдягали форму, навіть, десь в тилу, але служили...
Ми «боролісь», «воєвали», «ми всьо знаєм», «ми там билі»
Гине на полях Еліта...
Рила щимляться в корита(!)
Гнида з рилом добре знає -
Перемога їх сконає...
Що нам ті кремлівські воши!? Головна проблема - гниди!
Розповсюджена зараза від рашистів цілим світом!!!
Може годі примітивним та нахабам дозволяти
Так безкарно та бездарно керувати й себе мати!?
З перемогою Еліта -
Молода, талановита -
Вернеться обов’язково!
Не прогавте, шансу, знову!!!