Тилам і фронту в допомогу, -
На перемогу,
Допоки – цій війні тривати,
Нам: стрій тримати,
В російців – нападати змогу,
До нас – дорогу,
На віки вічні – відібрати,
Їх – покарати.
Нам - діяти у всьому сильно,
Стояти – спільно,
Про суперечності – забути, -
Нам: разом бути,
Згуртованість плекати пильно
Та – неухильно,
Щоб – землі наші повернути,
Русню – "змахнути".
Не дати шансів захопити
Та – підкорити
Державу нашу й українців –
Женем російців, -
Кордони наші відновити,
Їх – закріпити,
Геройством ЗСУ армійців,
Всіх піхотинців…
Тилам і фронту в допомогу, -
На перемогу,
Допоки – цій війні тривати,
Нам: стрій тримати,
В російців – нападати змогу,
До нас – дорогу,
На віки вічні – відібрати,
Їх – покарати.
(Цикл: УКРАЇНСЬКИЙ/УКРАИНСКИЙ ФРОНТ)