ДУША
Душа, це все що ми переносимо з мозку, це наша думка, наші помисли. Душевний світ набагато більший реального світосприйняття. Там зберігаються наші мрії, плани і наміри. Там відкладається подіями повсякденне життя, воно нашаровується, як земельний пласт.
Є ряд епізодів, які робили нас щасливими. А є випадки, що приносили гіркі сльози і розчарування. Душа реагує на все всередині нас, а потім зовні вимальовує на нашому обличчі, на волоссі. Тому ми з острахом помічаємо переміни, насичуємо наше лице диво-кремами, підфарбовуємо волосся. І коли бачимо позитивні результати, віримо у силу штучного зцілення, не підозрюючи, що на позитив нашого життя, душа використовує інші засоби, котрі зміцнюють дух, поповнюють енергію, впорядковують думки і стремління.
06.02.2024