Дезінформації – відбити,
ІПСО ворожі – викривать, -
Інформаційної просвіти –
Нам не повинно бракувать.
В сім’ї і школі вчити треба
Брехню від правди відрізнять,
Та – в інформації потреби, -
З джерел правдивих споживать.
Коли: ворожі наративи
Канал постійно видає,
Поширює панічні впливи,
То – зрозуміло, - чим він є…
Режим військової цензури,
Допоки – є воєнний час,
Повинен: йти у всі структури,
Законом бути для всіх нас.
В інформаційному двобої,
На інтернетних сторінках, -
Йти переможною ходою
Ми маєм – в душах і мізкАх.
З колоборантів, здерши маску,
Зі зрадників і ворогів, -
Завдати правдою поразку,
Всім, хто брехнею торохтів.
(Цикл: УКРАЇНСЬКИЙ/УКРАИНСКИЙ ФРОНТ)