Слухай, Дональд, ти ж не дурень,
мир готуєш українцю?
То поїж у першим турі
українців паляницю.
З паляницею з’їж сала,
на кошерний спосіб смажем.
Тебе доля засисала
у лайно Джо Байди…
майже.
То який ти мир готуєш?
Не даси і копійчини?
Ти і зараз світ ґвалтуєш
з президентом чинним.
Хочеш знищити Вкраїну –
похмелися, Дональд, оцтом.
Вашу з Байденом провину,
передбачено пророцтвом.
Ти помреш, помре і Байден,
все помре навколо тебе
навіть той помре, хто ладен
зрозуміти те, що треба.
10.04.2024