Весна-це пісня, це відродження, надії...
Вона повсюди, у всім живім.
Це пора кохання і відкладеної мрії.
І всі радіють їй у світі цім.
Радіє звірина у лісі, пташка на гіллі,
Людина в полі й джерело у горах.
Радіють всі миттєвостям весни,
Це час натхнення і прекрасного у творах.
Метелики у аличовім цвіту,
Бавляться, немов діти у снігу.
Щасливі бджілки гойдаються у квітах,
Купаються у райському пилку.
На кожнім дереві генії вокальні,
Без паузи зізнаються самкам в почутті.
Теплий вітер, до себе ніжно пригортає
І пригощає ароматом меду, у ці дні.
Весняна хвиля, як нова ера...
Її народження у наші душі проника.
Як молитва, благодать, дарунок з неба,
Відкриває очі, та зціляє втомлені серця.