Як доторкнутися до завтрашнього дня,
Як глянути вперед, без болю про вчорашнє.
Зробити крок, не оглядаючись назад,
Повірити, що все буде на краще.
Ввійти у завтра, без жалю і мрій...
Зрозуміти, що любити - то жити і радіти.
Без очікувань, милостинь, надій...
У своїм житті, самому квіти малювати.
Іти у гори, які кличуть і чекають.
Віддатись вітру, злитися з землею у запашній траві.
Стати хмарками, які вільно у небі літають,
І розчинитися в пташиній молитві.
Творити добро, подати руку, бачити і чути.
Не заради, не тому що...А від серця і душі.
Хотіти жити і завжди бути на хвилі,
Навіть коли дихання на межі.