Тарасик із Васьком по новій моді
Придумали вдягать штани.
Ефект при цьому при народі
Схотіли бачити вони.
Щоб модно вдягненими бути,
Вони дуг другу помогли,
Бо самостійно застебнути
Штани вони б і не змогли.
Причина в тому ординарна,
В якій і криється секрет:
Вдягати слід оригінально
Штани -- лиш задом наперед.
Отож, вдягнувшись дуже модно,
Петрусь і його друг Тарас,
Помилувавшись один одним,
Вийшли людям напокАз.
Аж ось іде якийся дядько
і біля хлопців зупинивсь.
Всміхнувсь й повчально.
наче батько.
Своїм повчанням поділивсь.
Я хочу, хлопці, вам надати
Таку пораду для вас двох:
Під час цього вашого жарту
Обов"язково будьте вдвох.
Для чОго? Можу натякнути.
Я в тім не маю таїни --
Щоб помогли ви розстебнути
Комусь із вас його штани.
В який момент? Ну, ось, приміром,
(Це теж не є якийсь секрет)
Вам захотілося не в міру
Терміново ... в туалет.
. . . . . . . . . .
На цьому дядькова скінчилася промова,
І він прощально їм рукою покивав.
Через останнє ж дядька того слово
Хлоп"ят веселий сміх спіткав.
ПРИМІТКА ВІД АВТОРА
Прошу пробачення, якщо цей мій твір
сприймається як неприпустимо вульгарним.
Не заперечую проти його видалення.
З повагою -- М. Холодов.
Ведуть експерименти сутенери, щоби всякчас побільше заробити... та не вдалося достигнути прем'єри...шкода, лиш довелось трохи зганьбитись. Дякую, сподобався Ваш гумор!