Воюющие с населением,
безмозглая некормленая рать,
за порцию похлёбки омерзевшая,
готовая убить дитя и мать.
Хунхузы, саранча коричневая,
боящаяся приоткрыть глаза.
Густая масса, обезличенная,
готовая убить за унитаз.
И верующие и неверующие:
чернопазанною дланью Сатаны.
Законы Господа Небесного низвергнуты,
тупою силой невозбранною пьяны.
Нет, гопота, грядёт возмездие
за каждого убитого: дитя,
за мать, сестру..,
юродивую ненависть,
за порождение бездушного вождя.
OSAlx2о22-о3-14
ЗЫ
У Василівському районі Запорізької області російські окупанти пограбували замок "Садибу Попова". Російські військові вкрали мармуровий унітаз часів графів Попових.
Садибу Попова збудували у 1894 році, вона є пам’яткою архітектури XIX ст.
До війни тут функціонував історико-архітектурний музей-заповідник.
"Вперше цей унітаз вкрали ще більшовики. Згодом, хтось із нащадків крадіїв, "повернув" артефакт до музею! І от знову, новітні загарбники, крадуть злощасний унітаз"