Руїни. Світанок. Одеса.
Скільки невинних смертей!
Лунає жалобна меса
В недільний за душі день.
Господь нас навчав прощати,
Та як же простити тих,
Хто сіє жагу вбивати,
Хто має смертельний лик?
В руїнах будинку мати,
А біля грудей - немовля.
Кого ви прийшли вбивати,
Нікчемна паршива русня?
Прости мене, прошу, Боже,
Бо я не зумію простити...
Біжать із очей моїх сльози...
ПРИЙМІТЬ СПІВЧУТТЯ, ОДЕСИТИ...
03.03.2024
Автор: Світлана Крижановська (Маярчак)