Вставало сонце поміж хмар , будило всесвіт,
Іще зоря вечірня очі полонила,
Один до одного тулився білий Лебідь,
Й лебідка - пава щось на зорі ворожила.
З'єднала доля їх обох й любов навіки
Літають, в небі гомонять пташата дикі.
Він- То вона, Вона- То він- Картина щастя.
ЩАСТИ, вам,лебеді,Живіть! Хай все удасться!
13.02.2024р.
🤹♀️В.Мала