Снежинки, снежинки,
Пушинки, пушинки,
Ветерок кружит в вальсе,
Белоснежным покрывалом,
Обнимают все земное.
Снежинки тают, тают,
Небеса Землю очищают,
Свежесть, водица,
Оживит деревья, травы,
Дадут целебные плоды –
Все для людей – во благо.
Снежинкам ладошки подставляйте,
Жизнью наслаждайтесь,
Небеса привет всем шлют,
В мире жить, любить, дружить,
Благодарить, благодарить за этот дар.
9.02.24 Швец Т.В.
Сніжинки, сніжинки,
Пушинки, пушинки,
Вітерець кружляє у вальсі,
Білим покривалом,
Обіймають усе земне.
Сніжинки тануть, тануть,
Небеса Землю очищають,
Свіжість, водиця,
Оживить дерева, трави,
Дадуть цілющі плоди -
Все для людей – на благо.
Сніжинкам долоні підставляйте,
Життям насолоджуйтесь,
Небеса привіт всім шлють,
У мирі жити, любити, дружити,
Дякувати, дякувати за цей дар.
9.02.24 Швець Т.В.
ID:
1005380
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 09.02.2024 20:21:15
© дата внесення змiн: 10.02.2024 10:09:54
автор: Тома
Вкажіть причину вашої скарги
|