Пухнастий кіт ще вчора
муркав біля ніг.
Явила смерть йому свій лик-
вона сьогодні торжествує:
життєву силу допила,
й жбурнула в серце тих, хто поруч-
холодний сніг...
Від прекрасного до жахливого,
від любові до болі -
так гойдається світ...
(18.01.2024р.)