*Молитва Капелана*
1.Горіли плащаниця і світи
Міста палали, долі і народи,
Його молитва: Боже,захисти
Життя, дитину, щастя і свободу!
Він закликає зранених сердець,
що час давно – не до брутальних ігор,
Останній вибір обира Творець,
Останній вибір, свій останній вибір!
***Боже, помилуй, дочку, і сина.
Свічечку ясну, мою Україну!
Дай ти нам сили,мій батьку небесний,
Най же свавілля це чорне пощезне!
Дай нам свої життєдайні джерела,
Щоб захистити міста свої й села,
Мудрості, стійкості дай командирам,
Нашим бійцям, всупереч бомбардирів!
Дай ти нам крицею стати й стіною
В битві рішучій із сатаною!
Вірю, життя переможе всі битви,
Най же цей світ зберігає молитва!
2.Між люди сіє праведне зерно,
У скронях павутинки - срібна осінь
Творця в собі знайшов уже давно…
Творця знайшов …себе шукає й досі.
Молитва – в суголоссі журавлів,
Від нього і до мене, і до тебе.
Вони – степові наші кораблі,
Вони тримають небо,наше небо.
…….І твій вогонь у серці я несу
Мій друже незабутній , Капелане
Допоки мироточить наша рана
Не можна зневірятися, скажу.