|
Молімось зараз, вголос, разом, за воїнів і за Україну,
щоб голос наш полинув до небес.
Святий Боже, Святий Кріпкий, Святий Безсмертний, Владика Всесвіту, Творець Неба і землі, і всього, що існує, люблячий наш Отче, дякуємо Тобі, що Ти захищаєш наших воїнів, нашу землю, наш народ український від ворогів-кровопивців, що дикою навалою напали на нашу землю, на нашу Україну. Хай буде прославлене і благословенне Святе Ім’я Твоє. Боже наш, Всемогутній Всесильний, прости нам безбожність усяку, всі помилки, гріхи наші, всіх бовванів, яким де-хто поклоняється, прогнівляючи Тебе, шукаючи допомоги, по своєму невігластву у того, що не бог, що не спасає. Прости нас, Боже, по великій милості Твоїй, бо Ти Бог Один і Істинний, милосердний, Спасаючий, людинолюб. В Ім’я Ісуса просимо, Господи допоможи нам, захисти Україну і наших воїнів, і нас з ними, бо Ти маєш незліченну кількість, Небесних непереможних воїнів. Допоможи нам, визволи нас від цих лютих бездушних істот, бо чини їхні – не людські, а звірячі. Прожени їх бурею Твоєю, навтіч, із землі нашої, щоб прийшов Твій мир і Перемога. Зціли, Цілителю наш, рани воїнів наших, Твоєю рукою забери їхній біль, бо Ти Цілитель наш і Спаситель наш, Скеля спасіння нашого, надія наша і щит. Господи, прости нас усіх, омий нас кров’ю Твоєю Святою, оправдай, щоб наші гріхи не були перешкодою потоку Твоєї Божої милості і любові, бо написано, що наші гріхи розділяють нас із Тобою. Ти Бог вірний, люблячий, милуючий. Боже Святий, в Ім’я Ісуса Христа просимо, постав Свій щит, Свою охорону і захист нашим воїнам, їхнім родинам, містам і селам, кожній людині. Захисти, Боже від всякої аварії, всякого лиха, всякої ракети, міни, снарядів і осколків, крадіїв і зрадників, всяких зловмисників, будь з ними і вдень і вночі, рано і ввечері. Господи розположи серця всіх людей, сусідів близьких і далеких, щоб вони принесли свої дари на допомогу воїнам нашим для Перемоги. Боже, пошли сором і каяття всім, хто обкрадає наших воїнів, ганьбить і осоромлює нашу Україну перед усім світом, укріпи серця, всіх, хто боїться, будь їм опорою і захистом, навчай, благословляй мудрістю, дай знання, вміння і відвагу. Віримо і дякуємо Тобі, бо Ти вже захищаєш нас. Вся слава хай буде Тобі – Богу Одному Святому, Отцю нашому Небесному в Ім’я Святе – Ісуса Христа. Амінь!
ID:
1002877
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 12.01.2024 13:02:30
© дата внесення змiн: 12.01.2024 13:02:30
автор: Тріумф
Вкажіть причину вашої скарги
|