***
За чистість зим та сльози зорепадів,
У Всесвіті без вікон, стін і стель.
Рожевість щік дітей, що снігу раді,
Прийми уклін. ("Вогонь мій" Урієль).
***
За терпку тінь порічкової кущі,
Опівдня негу, зливи гучність крил,
Прибою плескіт, пристрасть неминучу,
Вклоняюсь. (Благовістик Гавріїл).
***
За гнучкість дум, проявлених у простір,
Величність пірамід вздовж річки Ніл,
Повагу тим, хто завітав у гості,
Чолом б'ємо. (Цілитель Рафаїл).
***
За розум, у біду неметушливий,
Допитливість, наснагу чесних шкіл,
Драконопереможний дух і силу,
Завдячний. (Воїн світла Михаїл).
З точки зору людини довго. Світ вже усе подібне бачив й переступить через наші життя, йдучі уперед по спіралі.... Цей віршик, в основному, написаний пізніше 1337 року. А років 15 тому. Трошки прирахубив його і відпустив на волю.